Wie zijn wij?

In 2006 besloot Hans Euwe als zelfstandige verder te gaan en werd HEM advies opgericht.

Na bijna 30 jaar in de civiele techniek, bij verschillende organisaties en in vele projecten op civieltechnisch gebied, was de behoefte ontstaan zélf de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor de kwaliteit en service die Hans de opdrachtgever wil bieden. HEM advies is weliswaar een relatief jong bedrijf maar heeft een schat aan ervaring.

Hoewel de basis civieltechnisch is, heeft Hans zijn kennis en ervaring ook ontwikkeld en uitgebreid op andere vakgebieden. Een allround specialist dus!

De combinatie van de ervaring en de persoonlijkheid van Hans, zorgt er ook voor dat hij beschikt over relativeringsvermogen, goede analytische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Zaken die nodig en nuttig zijn om een project tot een goed einde te brengen.

Hans voelt zich uitstekend thuis bij lokale en regionale overheden, ingenieursbureaus en in de aannemerij. In zijn loopbaan heeft hij in al die verschillende omgevingen gewerkt en ervaring opgebouwd die zich uitstrekt van planvorming tot en met beheer en onderhoud. Daarnaast heeft Hans uiteraard een enorm netwerk tot zijn beschikking.